Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Mennyé má' asszony, mer a Lőrinc megvette a 4iG-t, hozzad a bugyellárist mostan kell venni. Nézzed-e, itten írják. Karácsonyra jó lesz az a kis pénz. menjél asszony szaladjál már mert nem jut belőle. meg hozzál 2 üveg sört is ha már ott vagy!
Hulló kés persze:) Szerinted ki veszi ekkora tételben?és ki adja? Többen kiszálltak a lefelé körben megint. Sokan csökkentettek. Páran mertünk bővíteni,meg azok akik tudják a tutit:D Szerintem a nagyok most kapják az instrukciókat,hogy tovább lefelé,vagy fordítsanak. 10 órától szinte nincs forgalom.
Páran vételeztünk,de a többség adja. Érdekes pszichó,hogy 2000 felett nagyon kellett,1700-ért meg nem. Én még tömök a zsákba és feljebb tettem a vételem 1710-re. Talán kitömnek és akkor 1 ideig kitömött leszek.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...