Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Az indexes cikk is most jelent meg, eddig mikor emelkedett nem írtak semmit. Nagyon le akarnak beszélni mindenkit erről a papírról. Ennek annyi , ezen már Rice és mások 2500 várakozása sem segít.
Lehet. Legyen szerencséd, én ezt most nem piszkálom, mert innen bármi is lehet. Az erő látszólag (!) elfogyott, jön az év vége, az adóoptimalizáció, és a januári pangás. Most a bátrak vesznek, esetleg a fent vásárlók hígítanak. Swingerek esetleg be-ki.
Azt azért tudjátok, hogy ennél a papírnál a gyertyák, és sok minden más lényegtelen! Lehet elemezni a történteket -ami egyébként mindig is benne volt a pakliban, sőt furcsa lett volna, ha nem történt volna meg - de nem szabályszerűek a történtek! Itt mindenki pénzt akart keresni, és az 2000 felett nem ment az utóbbi hetekben, úgyhogy most egyértelmű volt az esés, hiszen így van adás-vétel! Aztán amikor majd jön tényleg az első valós, konkrét hír, akkor kitör a papír, és akkor kell észnél lenni!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...