Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
9:40kor a 30000 db-os eladó nem gatyázott, az indította az igazi zuhanást. Most valahogy kezdünk kijózanodni, már senki nem ír idénre 2500-3000es árfolyamot.
teljesen valós scenárió, miért lenne paráztatás? jelenleg ez a papír kb 500 Ft-ot ér, minden további "érték" speka - nekem is volt, és lesz is majd, ha normalizálódik az árfolyam, ezen a szinten is még kb 2-3 évvel van előreszaladva az árfolyam a korrekt árazástól... az én terveimben 1500-as árfolyam kb 2021-2022 között szerepelt, ezért is adtam el, amikor ennyire felment, pedig hosszú távon terveztem a papírral, de jelenleg az egekbe van spekizve... ezt most lassan beárazza a piac, ha tetszik ha nem... lehet használni bővítésre, higitásra, de szerintem a 2000-es szintekre nem fog egyhamar visszatérni... Szerintem
Zuhan, de úgy mint a Cheledzser, meg nem lehet állítani, kérdés hova pottyan ! Valahol lyukas volt/van az üzemanyagtartály.? ! Egy darabig úgy néz ki, nem lesz újabb kilövés! De azért tartom ! / majd később a markom ! /
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...