Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Kivételesen nagyon sajnálom, hogy pont ezen a héten nem tudok folyamatosan gépnél lenni, mert most tényleg extra bevételekre lehetne szert tenni! Viszont tudjuk, hogy előbb utóbb hol lesz a papír! Az EGEKBEN! Aki tud bővítsen, és kezekre ráülni, nem megijedni az ügyeskedők trükjeitől, mert utána lesz fejvakarás a rossz időben történ alacsony árú eladások miatt!
Érdekes az is hogy masszívan lement Opus és Konzi is mire ezt beverték a bevásáláshoz. Fel sem merem tételezni hogy tőkeátcsoportosítás lehet mögötte :D
Ahogy írtam, napira jó. 1700on vettem, 1750-en adtam. Nem olyan jó mint tegnap de nem mertem tovább tartani. Hátha megint újabb lefele kör jön, itt nem lehet tudni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...