Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
4ig árfolyamában ez semmit nem jelent. 700 kitart, ha a q4ig kitart utána jöhet egy kis emelkedés. Q4 ben árbevétel és ebidta kiemelkedő lesz szerintem de az eredmény az akvik miatt még negatív lehet.
valoszinu te, Mert mar itt hazudtal keresd vissza azt a hozzaszolasomat ahol azt mondtam csodbe megy a ceg.200-at se mondtam egy szoval se azert irod mert az talan tenyleg nem lesz viszont 300-400 koze befog nezni az olyan biztos ahogy en most ezt ide leirom.Nyilvan nem lesz tobb a szamlamon de kevesebb se mert egy deka papirom nincs ebbol viszont el lehet gondolkozni ahol az allam beszallt azzal a papirral mi lett.Hello Kartonpack.
Csak Pompi chartja szerint már baromira nem itt kéne lennie és ha emlékeim nem csalnak, te ott nagyon szoktál helyeselni. Szóval értem én, hogy türelmes vagy és vársz, csak ebből nem lesz plusz a számládon.. De csak nézegesd, véleményezd és várd a 200-at ill. szerintetek a csődöt. Majd meglátjuk, kinek lesz igaza, egyikünk tuti téved :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...