Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ezért kell várni a q3ig hogy kiderüljön hogy tudja törleszteni, jó e a matek. Egyébként meg öt évig csak a kamatot kell törleszteni ha jól tudom. Nem sokára q1, már lehet ott is látszódni fog valami.
Egy kis hasonlat xD DELTA 150ft (100millio+be nem vezetett reszvenyek 280millio) mire bevezettek oket arfolyam 50lett. 4ig 1100ft (100millio+be nem vezetett reszvenyek 195millio) mire bevezetik lehet saccolni mennyi lesz xD
Ebben mi a meglepő? Volt egy jó hálózatuk, ők voltak a legolcsóbbak. Ha profitot akarnak szerezni inkább Matyi atyának kellett volna adománygyűjtést rendeznie?
Tomos hir 11perc alatt irtak meg a cikket xD hiheto. Lesz sokkal jobb vetel ennel olyan 560 koruli arfolyamon.Es kivancsi lennek a nato mennyire engedne a magyaroknak hogy ok csinaljak a nato digitalizaciojat xD
Megint mínusz, miközben a bux majd 3% plusz. Hát ezt tényleg nem érdemes venni egyelőre. Otp 9000 alatti várakozásom is át kell gondolni, már megint visszapattant.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...