Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Tegnap eladtam mindent. 800on 4ig-t is. Full kpban várom a következő kört. 4ig-t 800 fölött nem érdemes venni , már a háború előtt sem volt az. Ezt minden akvival együtt belőtték 800ra. Otp ment kb. 40%ot, ott most esést várok ekkora emelkedés után.
Ne viccelj , az ellenzékin , ahova meghívták a nemrég hazugságon kapott Donald Tuskot beszélni , kb 5 ezren lehettek, a Békemeneten meg több százezren. Egy netadó elleni tüntin többen voltak anno .. ráadásul megint van egy karlendítős sztori és ki tudja mi jön még valamelyik szerencsétlenről .. elmaradt az igazi ellenzékváltás , ugyanígy elmarad a kormányváltás is
Ha a fidesz nyer, szerintem nem kell májusig várni. Egyelőre nem úgy néz ki, hogy másként lenne. Kétharmad nagy valószínűség szerint nem lesz, de ezzel számoltak. Politikailag nem elkötelezettként így látom.
Ahogy vége lesz a háborúnak minden visszamegy nagyjából a kiinduló pontra. Ez a 4ignél kb. 830 ft. Ebben az árban már minden akvi benne van. Ha nyer a fidesz akkor május végén a q1 eredményétől függ hogy elindul e fel, ha nem nyer a fidesz akkor zutty áprilisban. Szvsz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...