Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
xD nem ertem nem tudsz linkelni egyet hogy melyik cikkre alapoztad a kihelentesedet.Jobban megvagy zavarodva mint putyin.4iget is mar reg kudobtad de ma eladtad a megnem levo papirjaidat is xD Amivel egyetertek hogy eladtad csak kar hogy a szavaid utik egymast.
Az nem tünt fel hogy még az ellenzéki média is látja a létszám különbséget a kettő rendezvény között? Megnyugtatlak , a választáson nem lesz akkora különbség a két oldal között mint a kettő rendezvény között volt.
Persze, egy szűk utcában gyűlnek össze (jó indulattal főútnyi szélességű), így aztán nem meglepő, ha hosszú a tömeg. Márki-Zay a tavalyi október 23-a után nem merte megkockáztatni, hogy egy szélesebb térre szervezzen gyűlést, ahol jobban eloszlik a tömeg...
Tevedsz mind a kettot neztem ugy latom mar a fideszesek szeme se a regi. Itt rohadt nagy bukta lesz ner reszrol mar csak 2 het. A bekemenet kudarcba fulladt gyozikevel az elen.
Mi lenne ha figyelmesen olvasnál? Itt a fórumon kérdezték tőlem a múlt héten hogy vettem e 4ig-t és erre írtam hogy egy keveset mert szinte mindent otpbe tettem. Semmi mást nem csinálsz csak kötekedsz, személyeskedsz. Szinte minden írásoddal belekötsz másokba ezt látom az otp topicban is. Törödj a magad dolgával és ne kövess mindenhova.
Madrid próbàlna az ember tèged elfogadni, de nap, mint nap bebizonyìtod, hogy mennyire egy szànalmas ember vagy. Ja, amúgy nem azt mondtad eddig, hogy nincs 4ig- ed, és 600 alstt vennél csak? Erre azt állìtod, hogy 800- nál kiszàlltál. Otp- ben utazol, erről volt szó. Te szerinted ilydnkor kit versz át, mert nem minket, azt jó, ha tudod... Nincs neked semmid, barátom, az az érzésem :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...