Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Erről van szó. A KulcsSoftom első adagját 2014. júliusában vettem 535-ért, most 1340-en áll. És eddig minden évben fizetett osztalékot, most épp 81 Ft/rv(!) lesz, ha minden jól megy. Szektortársról van szó és még kevésbé speki kategória, mint a 4ig.
Természetesen értem. Amit nem értek hogy aki 8 éve gyűjti apránként, 8 éve is 2000-ért vette, meg idén is 2000-ért vette és mindig azt akarja hogy alacsony legyen az ára, az nem nyereséggel akarja eladni? Neki sem jó hogy állandóan alacsony az ára, hisz osztalékot nem kap, a pénze csak áll benne és értékét veszti. 8 év alatt a banki kamattal is sokkal több pénze lenne.
Holnap lesz közgyűlés. Semmi extrát nem tudni róla. Kíváncsi leszek mikor derül majd ki,miért vették a nagyok. Ha nem lesz semmi hír 1-2 héten belül egyszerűen csak a papír alacsony ára miatt vettek bele hosszúra. Speki rallyban nem nagyon hiszek,mert a spekik még nem ugrottak rá.
Madrid évek óta itt van,de még mindig nem érti,hogy a vevő érdeke,hogy alacsonyan tartsa az árfolyamot,hogy minél olcsóbban minél több db-ot tudjon venni.
Nem tette. Tényleg érdekes ami itt zajlik. Napok óta emelkedik de nem írnak róla semmit. Holnap a döntő, megvolt a 3000 , folytatódik az emelkedés vagy szokás szerint lefordul. Holnapután közgyűlés.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...