Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A KKV-t ide-oda dobálják. 2013-ban csináltak egy külön vezérhelyettesi területet a lakosságnál lévő soho-ból és a T-sysnél lévő közép vállalatokból. A nagyvállalat maradt T-sysnél. Ezt a KKV-t 2017-ben beszántották és berakták az egészet a T-sys alá. Most visszarakják megint Telekom alá a KKV-t ami a soho-t és a középvállalatokat jelenti, nagyvállalatok meg maradnak továbbra is t-sys-nél. Ennek szerintem csak annyi az oka, hogy t-sysnek nem kényelmes a nagyvállalatinál kisebb ügyfél. Semmi NER hozzáférési probléma nincs itt szerintem.
:-) Ha visszaszámoljátok a splittek előtti árra, akkor: 1134=>56700-nak felelne meg. PLusz ne feledd, hogy azt a cirka 30Mrd-t (ekörül lesz a TSys vételára) valahogy ki kell csengetni: hitel, vagy kötvény a nagybefektető valszeg MKB esetleg OTP alapot húzzák le (lásd Appennin)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...