Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Amúgy igazad van, mi tudjuk, mi tartjuk:-) Már Mészi beszállásánál is értetlenkedtünk 3500 körül hogy mennyire nem látják mi is a folyamat! Adja aki akarja persze, Nekem is mindegy mennyi ma, holnap, de az is hogy 2 hónap múlva mennyi lesz....tovább gondolkodok ennél!
Nem kell megérteni :D adják csak :D,mi meg csak tartsuk és növekedjen a befektetésünk. A lényeg,hogy gyakorlatilag a cég már megkerülhetetlen. Amit az elején valószínűsítettünk,a munkák elnyerésével kapcsolatban,annak kb. 2-3Xorosa lesz. Ősszel még jönnek a nagyobb (pályázat nélküli megrendelések). Hamarosan jönnek az akvik is,tegnap már ingyen bekebelezett a cég 1 céget,ahol 30fő dolgozik :D Ennél jobb üzlet nincs!!! Ha jön a T-Sys valószínű mennénk 1500 fölé. Utána hinnék csak el sokan,hogy itt nagy (giga) cég épül.
A Ner-es bróker maffia szervezetten működik.Itt is,más papírokban is.Ezt sokan elfeledik.Van elég példa rá lásd: OTT1,Set,Futur,Est,Nord...... Rászállnak mint a sáskák,amíg van mit lehúzni róluk addig rajta ülnek egy papíron,két fel kört megcsinálnak,ráborítják a sok hozzá nem értő kisbüfire,majd tovább állnak.A 4ig mindeddig szerencsés poziban van,hiszen nagy napi forgalmak mellett tudják manipulálni az árfolyamot,meglovagolva a hullámokat.Ma,mint látjátok direkt nem indították meg a komolyabb vásárlást,generálva esetleg egy eladási hullámot,ami lehet 1000 alá is akár beviszi az árfolyamot.Ott megint bvásárolnak és irány legalább 1200-ig.Sokan nem tanulnak ezekből a már több tucatszor eljátszott húzásokból.Ezen kéne sokaknak gondolkodni és talán más stratégiát választani
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...