Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem valami total random szám legyen az osztás arány 7-9 között, hogy a 3. split után már tényleg senki se tudja, mennyit ér a cég, lehessen még onnan is 10x-ezni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hát személy szerint remélem, hogy nem :) ráadásul hetesen is most kezdett emelkedni, ami eddig emelkedéssel párosult. Mindenesetre a legutóbbi kereskedési napok tapasztalata alapján inkább ezt a szintet betonozzák be hosszabb ideig. Nyáron úgyis tudnak bőven gyűjtögetni.
Úgy tűnik, BarackVirágnak igaza lesz, a 20 napos mozgóátlag megvárja a 50 napos mozgóátlagot, nagyjából 1100-as szintre kell elérnie az MA50-nek, ami még kb. 2 hónapot jelent (minden nappal 5 pontot emelkedik), úgy tűnik, addig fogunk kis forgalommal oldalazni (ami nem meglepő a nyári pangás alatt). Ráadásul a kötelező vételi ajánlat is akkor fog átmenni a GVH-n kb., vsz szeptembertől számíthatunk komolyabb árfolyammozgásra. https://invst.ly/b5m9k
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...