Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Majd visszajönnek :) én most szállok ki a most megfuttatott kicsikből :) Csendbe, nem reklámozva, megveszitek, beragadtok, eladjátok bukóba, majd amikor ez fut, akkor jönnek ide :) Nem tanuljátok meg, hogy fordítva kell mindent csinálni, amikor kivégzés van, és már folyik a vér az adott részvénybe, akkor kell venni lassacskán, nem feltűnően, amikor futtatjátok, mint most pl te, akkor adogatni, szórni.
Érdekes módon mindig ez van hírnél. Minden ilyen hír után esik az árfolyam. A héten már nem ez az első eset hogy ilyen ész nélkül durván leöntik. Eddig minden ilyen öntés után felállt.
Úgy látszik a hír is kevés volt :( ez már nem igazán porszívózásnak tűnik, hanem durva fedélzet elhagyásnak! Azért porszívózni nem így szoktak! Na de majd kiderül! Azért jó lenne ha nem mennénk 1000 alá!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...