Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Aktualizáltam az 5 perces chartot, hogy ne csak emelkedés látszódjon, lássuk mi lehet esésben: https://invst.ly/b24q6 Jelenleg támaszon áll 1090 körül. Ha a háromszögből nem fel, hanem lefelé tör ki (ahogy most kinéz), akkor kialakulhat az új csatorna, aminél a támasz a 161,8%-os Fibo környékén várható 990-1000 magasságában.
OK, nyertél, akkor pontosítok habár nem hinném hogy ez érdekel mindenkit. Tehát 1-2 hét lehet az ajánlatadás lebonyolítása, a kiírás előkészítése 1-2 hét (ha gyors), 15 nap szerződéskötési moratórium, 30 nap most nem kell. Tehát pontosabban szumma min 4 hét max 6-7 hét. Igen, nekem volt ilyen rövid. Nem, nem tudok segíteni :) Mindentől függetlenül információim szerint most Kormány előtt volt.
Valami gond lehet a billentyűzeteddel. Plusz karakterek jelennek meg, vagy egyszerre két gombot nyomtál meg véletlenül. Mi más magyarázata lehet annak az 1-esnek a feltűnésére. (az egyházi célár 240)
2-5het öaz ujranyitas es lebonyolitas? :-D hat szeretnek ilyen gyors kozbeszerzest :-D 2het moratorium van onmagaban a gyoztes kihirdetese elott, 30nap (4het), ha EUs penzbol tortenik a finnanszirozas. A kijelzos tender gyonyoru pelda ra... 4honap volt az ujrainditas csak az, hogy ujra kiirasra keruljon... 2018 decembereben jelent meg ujra es beadas is decemberben volt, az eredmeny hirdetes megis elhuzodott egeszen juniusig. Ha tudsz 2-5hetes kozbeszerzest intezni egyeztessunk, sok munkatol megkimelnel ;-)
Igaz, DE a KEF-es keretmegállapodás alapú közbeszerzés újranyitása és lebonyolítása 2-5 hét és nem 5 hónap mint normál esetben! Ez azt jelenti hogy májusban-júniusban kezdték el az újranyitást, azaz már hónapokkal a DKÜ-s jogszabály életbelépése után. Ilyen keretmegállapodásra régebben küldtem publikus linket is.
most nézem 20 vs 15 :D bár szerintem ez a személyemnek szól, nem az elemzésnek. heuréka, robbaj és társai az összes klón nickjükkel beléptek és lepontoztak. szal max 2-3 emberről van szó :DDDD
ez nem egeszen igaz... a korabban elinditott vagy ujrainditott eljarasok lebonyolitasa most is folyamatban van, ha megnezed pl a nagy kijelzos tedert az is a moratorium ideje alatt jott ki, az inditasa pedig 2018. decemberben volt... van meg egy csomo eljaras, ami fuggoben van a tavalyi evrol vagy iden Q1rol... ettol fuggetlenul sok "kicsi" sokra megy :-)
Nem tudom, hogy realizáltátok-e, de jelen hírből látszik, hogy a 4iG ügyfele úgy bonyolított le és szerződött le egy informatikai keretmegállapodás alapú közbeszerzési eljárásra, hogy közben DKÜ-s IT közbeszerzési moratórium van! Ez azt jelenti, hogy előzetesen kormányülésre vitték be a beszerzést és ott a Kormány (OV) külön engedélyt adott rá a 4iG-nek... Amúgy az ár nagyon szép profitot tartalmaz, ha IT oldalról nézem :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...