Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hú most de finnyás valaki :D és az Opusban a nagy megrendelések? Persze azt nem mi fizetjük ugye?Konzumban a szállodák felújítására a támogatások??? Savanyú a szőlő? Eddig is voltak nagy állami megrendelések,csak a külföldi cégek talicskázták ki a nagy lóvét. Most itthon tartják és majd még osztalékot is kapunk belőle. A mi pénzünkből mi!!! Aki nem vesz kimarad.
Valaki kifizeti... az a valaki, többek között pl. Te is. Mivel állami tulajdonú cég bízza meg fejlesztéssel, ezért szerinted az állami tulajdonú cégnek honnan van pénze?
Nem rég óta vannak 4ig papírjaim, de amit tapasztaltam az elmúlt fél évben: ha hír jött, a papír vagy stagnált vagy csökkent az árfolyam, pletyka hatására megindult.
Eddig itt a hírek és az árfolyammozgások között nem volt olyan szoros ok-okozati kapcsolat, ezért vsz nem kell annyira várni hírre, de ha jön egy jó hír, hát nem tiltakozik az ember. :)
Ráadásul sokan mondták, hogy esni fog a részvény Mészi miatt, mert az Opus és a Konzum már elkezdett esni. De mi hittük, hogy ide is eljő az oly hőn várt MésziStock. És el is jött. :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...