Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem szóltam még, de megtettem azokat a lépéseket, amivel bizonyítom az igazamat. Még egy darabig vártam volna, aztán megtettem volna én is a megfelelő lépéseket.Remélem mindenkit kivétel nélkül, szólás nélkül megkeresnek, hogy az ő saruk.
Hát ha akarod annyit én is adok érte most azonnal :)))!!! 180 naposon tesznek ajánlatot...nagy kunszt! Ki a pöcs adja annyiért!? Ez csak egy jogszabályi előírás, semmi több!
KBC-ben mindannyiotoknak átváltották hibátlanul? Nekem az egyik pakkomat rossz bekerülési árfolyammal tüntették fel, emiatt 30%-al kevesebb a plusszom az eredetinél.
Lehet tényleg abc sorrendben bütykölik.....Én v betűs vagyok és az imént tűnt el a régi, újban nulla minden és nincs egy fia darabom se. Szóltál az ügyfélszolgnak??? Köszi
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...