Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én ilyet sajnos nem tudok. De elmondom, hogy hogyan nézem: Legalább 5 éves távon kell nézni, ott van benne föl, aztán le, aztán megint föl és utána kicsit le ( 4000-ig) - figyelj most jön a szép rész - most fel 4900 és kilövés... Amúgy tudta, hogy a bálna egy rovar és planktonokkal táplálkozik? Ha nem, akkor mondjuk együtt, hogy csigatészta. Jó, akkor most mindenki... csigatészta :-)
Más befektetéshez kell a pénz, szóval nem a "menekülés" a papírból a kérdés, hanem hogy melyikben számolhatok nagyobb hozamra. :) Meglátjuk, merre indul el a papír a következő hetekben.
Írtam, hogy az építőcégek mintájára sok zsíros szerződéssel megcsinálják a nemzeti informatika know-howt, ennek igen közeli jövőbeli részeként pedig T-Sys akvira. Mondjuk a múlt hét és a tegnap után én is megrészegültem a korábbi óvatosabb hozzáállásomhoz képest, nem is akartam, hogy félretett pénzem üljön tovább, meg arra is gondoltam, hogy ha nem is jön össze gyorsan a T-Sys tranzakció, a splitig BIZTOS a hegymenet. :) Ha el is adom a 4960-ért vett szeletet egy split utáni stagnálásban 5000 felett valahol, jól jön az a plusz napi szintre lebontva. De tanulom a tőzsdét, nem kell megőrülni, vagy ha igen, bízni kell a hosszú lejáratú megérzésben. :)
Ami most drága,lehet délután már olcsó :D 1 biztos,hogy az őszi nagy milliárdos tenderek után komoly nyerőben leszel vele,de ha addig akvikat lezavarják akkor előbb.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...