Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Teljesen érthetetlen, hogy ilyen napok után, ilyen záró után az utolsó komment 5 órája egy offtopic esemény. Nincsenek újak, kevés régi arc, nincs le-felbeszeles. Mintha senkit se érdekelne a forig. És ez k jó 🙃 bontok egy üveg ouzot és egy FIX HELLAS Pilst 😜🍻
Off: Ha valaki Londonban lesz most szombaton és van kedve egy egész
napos tőzsdei konferencián résztvennie, ahol a "sztárvendég" Chris
Gardner, az jelezze. Jótékonyságból felajánlom a jegyemet. Google keresés: itpm global super conference Csak oda postolom, ahol részvényes vagyok (opus, konzum, 4ig, app, :-)
4950en mintha csökkenne az eladó dbszám. Most 7853dbot látok,pedig 10edb felett volt szerintem. Azért azt megjegyzem,hogy a BUX -1,6%ban van,ami nem támogatja az emelkedésünket,de ha holnap korrigál,az majd támogatni fogja :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...