Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen, de tudjátok, hogy tipikus kisbefektetői attitűd addig tartani, amíg ki nem olvadsz (nézzétek meg az est befektetőket minden tisztelet mellett). De azért én sem hiszem, hogy sokan lennének már 4.7 és 5.1. között.
Szerintem nem nagyon vannak beragadtak. Akik feljebb vettek azok többsége eladta bukóban,mert beijedt. Sokan pedig olyanok is vettek feljebb akik gyűjtik és több szinten is vannak vételeik,azaz nyerőben vannak a papírral. Ha a cég nem adott volna,akkor már simán 5e felett lennénk. Az miatt dobták sokan,meg az eladási hullámban sokan beijedtek és azt hitték majd olcsóbban tudják visszavenni. Azóta sok milliárdos megrendeléseket elnyert a cég és az a nagy kérdés,ha most felmenne 5000 fölé akkor eladói oldalon jelentkezne-e a cég? Ha nem akkor akár stabilan 5000 fölé is mehetünk nagyobb hír nélkül. Ha adna a cég 5enél,akkor azt csak azért fogják,mert itt akarnak részvényt kibocsátani. Hát érdekes napok elé nézünk :D
Megy a hinta,nem kell betojni. Ma hatalmas forgalom lesz. Sokan csökkentenek,de valaki-kik veszik. 377millió forgalom és 4730 most. Napi átlag 4694ft!!! na ez a szép!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...