Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azt szeretem, hogy eddig Rice folyamatosan alalotte a várakozását a bekövetkező RV árfolyamhoz képest 😎 Szóval örülök neki hogy 6000 környékére várod, mert akkor lesz az 8k is!!!!! Köszi mindent!!!!!!!!!
Igazad van,de én akvik után és az őszi nagyobb megrendelések után meglepődnék ha 6000 alatt maradnánk.bendeguz Hidd el,hogy nagyon sok fórumos eladta,vagy csökkentett. sokan nem írogatnak a fórumra és azok közül is sokan eladták. A lifteztetés sokakat elbizonytalanít és eladja,hogy majd olcsóbban vegye vissza.Sokan még sokkal lejjebb eladták. Na ők a nagy vesztesek és nem azok akik majd esetleg 8000 után 7000-ért adják :Dpakk Nehéz megülni a táltost,de azért párunknak sikerült. Persze az sem mind1 mekkora a táltos,azaz a 4IG pakk.Utazzunk nyugodtan a nagyokkal és várjuk csak az akvikat,majd az őszi nagy megrendeléseket. Hát igen ez 1 Nagy utazás a táltossal :D: https://www.youtube.com/watch?v=PIc2tS5asrI 166milla forgalom,7500db vevő 4300-on és felette,ez napi csúcs,jönnek a vevők és sokan csak az eladókat látják. 4375 most.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...