Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hát igen.... mondjuk itt most talán pont az volt a cél, hogy felhúzzák a papírt! Beálltak nagy pakkal "leszorítani" majd mikor a pakk jött a sorban akkor szinte egyben kikapták, jelezve azt, hogy hohóóó mekkora buli lesz itt, hiszen lássátok emberek egyben megvettek egy ekkora pakkot! Pakknak igaza volt, mert ilyenkor jön sok ember fejében a további kérdés! "most majd az jön h de miééééééééért esik ha vki ennyiért vett??! miéééééért adja vki hát nem látja h másik ennyiért vett?! :DDDDD" Ez a kisérlet egyik irányban sem volt sikeres, szóval felesleges is volt mondhatjuk, csak én azért nem szeretem ezt, mert "rombolja" a papír jó imázsát! (szvsz)
Kezd nagyon hasonlítani arra mint amikor 2000 környékén vergődött az árfolyam, a könyvben nem voltak vevők akkor sem. Pedig akkor szokott megindulni amikor a könyvben több az eladó és úgy latszik nincsen vevő mert "lesben" állnak. :-)
Ez egy szemfényvesztés volt drága RV társaim! gondolom ismeritek az ilyen trükköket! nekem annyira nem tetszenek az ilyen manőverek! kiteszik a nagy pakkot, majd szinte egyben ki is veszik! ezek az igazi csőbe húzások, amit nagyon útálok!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...