Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ki mondta, hogy baj??? Én egy szóval sem!!! BV: igen pontosan ő, meg a többiek, hogy ma jön a nagy bevásárlás! Nem siránkozás, felőlem mehet 3000-ig is, max majd onnan pattanunk! Csak senki ne világoljon, mert inkább az egyre fárasztóbb mint az én 4k-m!
Egyszerűen ez a reális! Hétvégén azt írtátok, hogy a választás miatt jön ma az 5000, meg az eddig kételkedők bevásárlása! Sajnos ehhez képest bőven estünk, se 5k, se bevásárlás, gyenge forgalom, és pár darabokkal kötögették fel azért nem lett már ma csúnyább! Eladó sok van, vevő egyre kevesebb.....ez indokolja a 4k-s splitet ( jó esetben )! SZVSZ
Komolyra fordítva, az MACD vételi jel még nem feltétlenül adu ász, de az MA20 és MA50 együttállásával együtt már komolyabban veendő. Amikor ilyen közel kerültek egymáshoz, az viszonylag rövid időn belül viszonylag nagyon jót jelentett eddig. :) Mondjuk január 3-án is előállt ilyen helyzet az is igaz, és onnantól azért sokat kellett várni, de a másik 2 együttállás 2018 októberében és 2019 márciusában viszont emelkedéssel társult.
alapblog és vakmajom facebook oldalain aktívan kommentel, nem hiszem, hogy ezért kirúgták volna. hisz ő is csak abból elemzett, amije volt. a ludas az átlátszó, ott kéne rendet tenni
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...