Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ez mind dedos kepzelges. A charton 4IG technikailag elerkezett a (D) pontra, es veletlen epp most. Es megindult le. Amugy pedig igen, itt lehet shortra jatszani. Jelentsd fel mindet. Amugy pedig jozanul? Most az kerdes, hogy atszakad-e a 4000 support szint, az (E) pontnal. Es ha igen? akkor eppen nagyon koszonheti azt a 4340Ftnal megejtett kis figyelmeztetest marc. 20-an, 14 orait, persze csakis az, aki figyelt ra.;;-) . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190415v00p12qtq.jpeg
Aki venni akar az olcsón akar venni. Ha látja hogy öntik , nem áll be a könyvbe magasan. Egyébként túl sokat képzeltek pompiról. Egyszerűen a 4200-4300 a határ, itt fordul .
Én nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de tényleg furcsa...Az viszont biztos, hogy közép és hosszú távon ennek semmi jelentősége nincs a 4IG-re nézve.
De ahányszor megjelenik,meg beir,meg rajzol pont utána van ez mindig?? Szépen veszegették 4295-ig,aztán lötty meg dugó??? Most meg a kutya nem veszi!! Milyen érdekes??
4240 átlagár, beír és már napi minimumon vagyunk. Ez nem normális piaci mozgás, így megér egy MNB vizsgálatot
Törölt felhasználó2019. 04. 15. 14:53
Ne foglalkozzatok vele, teljesen felesleges. Majd megint eltűnik, aztán visszajön, aztán megint eltűnik. Az árfolyam meg korrigálja magát. Itt egy felhőkarcolót építenek, jól haladnak, most egy kicsit pihennek. :) https://www.rockefellercenter.com/blog/2017/03/16/builders-nyc/
És, hogy hogynem megint jönnek a puffer eladók, agyonírják az offer oldalt, megint jönnek az értelmetlen borítok, miután sutyerák megjelenik és osztja az ostobaságait. Ha kellő mennyiségű adat gyűlik össze, hozzászólások, kötéslisták, akkor lehet vinni az mnb-hez, legalább fingassák meg egy kicsit. Tiltott piacbefolyásolás, pufferelés, manipuláció. Csak elszórakoznak vele.
Pajtas, az a marc. 20-i velemenyem, amit bemasoltal, nos, aznap a zaro ar 4240 volt, ha jol emlekszem. Amikor iratm, marc.20. 14 orakor, az arfolyam 4340 volt. Most az ar eppen a beirasod idejen 4220. Szoval, ha veletlen barki ram hallgatott volna akkor, most 100Ftal beljebb volna, ah tenyleg akkor eladta. Am, ha... ha zarasig vart, akkor is 20Ft pluszban van. Tehat a beirasod siman? targyszeruen hibas. Durvan felrevezeto, hazug. Az erzelmeidet nem kell minositeni. Amugy meg, talan hallottal rola, mindenki sajat penzet viszi a tozsden a a vasarra. Igen, te is. legyen szerencsed.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...