Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Bankot sem fog Opus venni. Max az MKB. Ez nem újságírás, hanem szemét. Tpt-t illett volna előtte elolvasni. Mindezek tetejére Opus rettentően el van így is adósodva, ez derül ki.
bejelentette, lemond az Opusban és a Konzumban viselt tisztségeiről a két cég éves rendes közgyűlésén, hogy a vállalatcsoportba tartozó 4iG Nyrt.-nél – mint a cégek közleménye fogalmaz – a „megkezdett stratégiai feladatokra és vállalatépítésre” koncentráljon. Egyebek mellett arra, hogy a 4iG megvegye a T-Systemst. Mely saját tőkéje 2018 végén 32 milliárdra rúgott, mindazonáltal szakértők szerint ennek akár a háromszorosa is lehet a vételár, amihez már valóban komoly többletforrás bevonására lehet szüksége a Mészáros-birodalomnak. Amelynek azonban ez az utóbbi időben láthatóan nem okozott gondot, s vélhetően ezután sem
A cím már önmagában is megtévesztő. A cikkben szó sincs arról hogy bármelyik Opusba menne, inkább az derül ki miért nem valószínű hogy oda megy. Ez nem újságírás...
Csak azért sajnálom mert hétvégén jön downkor és társai és bemagyarázzák hog 4250 ről lefordult és jön a 2200 és társai ilyen meg olyan kitalált chartok alapján l, szerintem nem is olvasom el a hétvégi kommenteket
200 millió feletti forgalom, +0,84%-os emelkedés, magasabb és emelkedő átlag napi forgalom mellett. És ha minden igaz ATH pénteki záróárfolyamon. Nem rossz ez, ha elég messziről nézzük a grafikont.
Többnyire nem néznek átlagárat Tegnap 4180 volt, ma 4217. Emelkedik az átlagár. Hiába van tele a könyv, nap mint nap fentebb tudják csak megvenni. Ezt is látni kell.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...