Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
egy jó cég egy országot el tud látni, illetve fel tud húzni (lásd Nokia). Rájöttek, hogy ilyen cég(ek)re szükség van, akik modern technológiában nagyot alkothatnak. Legyenek magyar multik, akik ahelyett, hogy a pénzt kifelé tolnák az országból, inkább befelé húzzák!A németek és az angolok is azért élnek olyan jól -többek között, mert a fél világot a mai napig is kizsákmányolják és a profit jó nagy részét visszaviszik az anyaországba. Ott persze, hogy emiatt egy jóval magasabb jóléti szinten szinten áll be a egyensúlyi állapotba emiatt a gazdaság.
Én mondtam skacok, hogy egy közép kelet európai Nokia vagy akár egy Samsung is kialakulhat a 4IG-ből... Persze biztos volt olyan is, aki shortolta a Samsungot is mondjuk 1988-ban...
Ausztria 10 évvel legalább el van maradva kommunikációs technológiákkal, ott is építhetnek bármit, megfelelően korrupt és gátlástalan az osztrák kormány és körei
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...