Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Annál is inkább, mivel Pomper egyetlen cáfolatra sem tud érdemben reagálni. Kockafej és Ragarda beírására és chartjaira sem, arra sem amit én betettem. Nem jön észérv vagy cáfolat, csak kinyilatkoztatás. A fórum a véleménycsere és normális párbeszéd/vita terepe, nem pedig olyan embereknek kell itt teret engedni, akik gyalázatos stílusban ellentmondást nem tűrően saját üzleti érdekeik szerint megfellebbezhetetlenül kinyilatkoztatnak. Bizony meg lehet nézni, hányan nézik meg az általa betett saját érdeke szerint torzított rajzokat. Most például úgy rajzol, mintha az E pont még ezután következne...mi ez ha nem dezinformálás. És tegyük fel a legfontosabb kérdést is, vajon azért teszi be ezeket ide, mert jót akar és segíteni szeretne bárkinek? Nos, aki ilyen lekezelő stílusban kommunikál, az pont semmibe vesz mindenkit és arról sok mindent feltételezhetünk, de segítő szándékot aligha. Őt csak és kizárólagosan a saját üzleti haszna érdekli és ennek mindent alárendel.
Így vélekedni a dologról, téves és káros, szerintem. Akik így vélekednek, azok nem akceptálják azok érveit, akik Pomper ellen szólnak vagy, a másik lehetőség, nekik is érdekükben áll Pomper magatartása (nyernek a liftezéssel, amit ő provokál).
Utálom pomperjt, ezért ma kedvem sem volt fórumozni! És én is úgy gondolom, hogy nagy piacbefolyásoló súlya - sokkal nagyobb mint egyesek gondolják - van a fórumon leírtaknak! Szvsz sem kellene ezt hagynod Matgab!
Lehet, hogy téged nem érdekel, de azért engem az aggaszt, hogy a brókerek ránéznek a fórumra, és azt mondják az ügyfeleknek, hogy az egyetlen fórumon (hazug) grafikonnal és (hazug) érvekkel alátámasztott árfolyam beszakadás van kilátásba....... ezek után, akinek van papírja, hogy dönt? Akinek pedig nincs annak lesz kedve venni? NEM! Szóval ne játszon a mi pénzünkkel egy ilyen ......!
Az enyém hasznos lehetett volna (nem ez), ha nem tolja le a "véresszájú ugatás" pikkpakk :) Összességében cseppet sem érdekelne, hogy a sztárolt jómunkásembör miket posztol, ha Ti (3-4-en) nem fújnátok fel. Ti tudjátok...
Azt szeretném mondani, hogy https://orult.hu/wp-content/uploads/2018/04/megnyugi.jpg :D Hölgyeim és uram, ha nem nyugszik meg a hangulat, akkor holnap reggeli zaccból olyan háromszöget fogok jósolni, hogy ihaj csuhaj lesz ám :D
Közülünk?? Az antkrisztus meg marad??? Akkor függesszen fel engem,soha többet nem jövök ide!!! Elég volt pompibol,otp,opus Wallis, midenhol megcsinálta a műsorát!!!
engem nem kell meggyőzni, kedvelem az itt írogatók többségét, pomper számomra légyzümmögés, kicsit irritál, de az eszemet nem vesztem el tőle, pláne nem kereskedek a 10 perces felbontású chartjai alapján. komolytalan egy fundásan felértékelődő papír esetében. nyilván bejöhet a technika, de a többség nem 100 Ft skalpért jött ide. legyetek erősek, az idő minket fog igazolni. ha sokat lázadoztok, poreciből kinézem, hogy valakit közületek fog felfüggeszteni pár napra.
A legjobb,a legnyugodtabb,normális,veszekedés nélküli topic volt,azért is szálltam be,és jöttem ide de pompi mindent felrug,uszító,egymást összeugraszto emberféle!! Opibol mit csinált?? Lassan"ölik" egymást!! Nem értem a topic gazdát.nem látja mennyire kártékony??
Ok, legyen kitiltva de ettől még az árfolyam esés nem szűnik meg. Többen írtátok, az a gyanús hogy ahogy pompi megjelenik 1-2 percen elindul az árfolyam le. Vagy olvassák illetékesek a fórumot és szórakoznak velünk vagy mégiscsak köze van pompinak a dologhoz.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...