Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Csak venni szeretne 2000-nél nem kell vele törődni, aki 1 szer megégette már magát miatta többször biztos nemfogj bedőlni neki. Elkell fogadni hogy mindig vannak fel és lebeszélők is egy papírnál, csak a felbeszélő sokkal kellemesebb ha van papírod :D
2200-ból amikor visszaesett 1600-ra, akkor pont nem háromszög volt. Az 1800-1400-es csúszás után küzdött egy kicsit a korábbi csúcsnál és onnan szép egyenlegetesen ment fel 2280-ig. Onnan meg gyakorlatilag néhány nap alatt 1600-on találta magát. Engem ez a háromszög inkább arra emlékeztet, miután ML belevett és felment 430(0)-ig, majd onnan visszaejtették 360(0)-ig és ott szűkült 360-390 között. Vagy esetleg a 2200 környéki egy havi vízszintes vonalra...
Pomperj, remélem ezért nem kapok majd kitiltást de számomra, és remélem mások számára is HITELTELEN vagy! Hétvégén volt egy kis időm, és vissza olvastam a fórumban! Nagyon érdekes dolgokat találtam, tőled is!" pomperjmárcius
20. | 14:03
előzmény: #25000 realmadrid
#25005 Dehogy marad. Lattal mar olyant? Ez valami vicc a te tapasztalatoddal OPI-ban?
2 het, 2000."Március 20-án amikor baj volt, akkor is erősítetted az embereket, és tényként közöltél olyat, hogy két hét és 2000! Ezzel rengeteg embernek óriási kárt okoztál! Te egy igazi ...... vagy! Lett 2000 két hét múlva? 4000 felett vagyunk! Nevetséges vagy, és az összes elemzésed az! Átnéztem az összes bejegyzésedet, és mind légből kapott riogatás volt - kivéve azok amikre "rá lett erősítve"! De utóbbiak általad meghatározott célára sem teljesült! Előállhatsz minden héten újabb és újabb grafikonnal, de hiteltelen vagy! Bízom benne, hogy ha a hazugságokat nem törli poreci, akkor ezt a bejegyzést is hagyni fogja! Be tudnám másolni az összes hülyeséget amit eddig írtál, mert kimentettem direkt, és elemeztem, de kár rád fecsérelni több időt, és remélem más sem teszi! Boldogítsd a saját topicodban az embereket, és ott tiltsd ki azokat akik nem számodra megfelelően kommentlenek!Köszi pomperj király vagy!
Láttunk már ilyen háromszöget, éket 2200 körül, abból 1600 lett. Alapvetően bika trendet kéne erősítenie, én ennek drukkolok, de indulhat bármelyik irányba
Meg lehet max. 2-3 napja, aztan szint fog vallani. Most alszik a kabat. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190415v00p12qtq.jpeg . Az ROC lecsokkent majdnem nulla, a vola szinten. Amikor nagy a szelcsend, utana vihar is johet.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...