Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Persze azt is tudom,hogy felesleges óránként telesírni a fórumot,ez is irritálhat egyeseket,amit meg is tudok érteni. Úgyhogy befejezem és türelemmel várok,ha már nincs több kavics bővíteni(nem is akarnék,még ha lenne is).
Az a baj, hogy nagyon rosz kotta/minta van a papir elott az Opus/Konzum formajaban (fuggetlenul attol, hogy itt egesz mas a sztori, es mas kifutasa lehet a tortenetnek, vagy ugyanaz a sema) es emiatt a piac tulreagalhatja az esest, a korabbi kedvezotlen mintak es felelmek alapjan villamgyorsan kiarazodhat minden pozitiv varakozas a papirbol, es helyette csak a negativ varakozasok epulnek be, es igy a vart korrekcios hullamok is elhalhatnak es joval rovidebbeklehetnek felfele....Mert azert akarhogy is nezzuk, ket also limites nap egymas utan....az azert mar tobb mint egy megszokott napon beluli, valamelyik fibo szintig torteni visszakorrigalas.... https://invst.ly/acb-s
Mi meg 6-7-10ezerre a 4iGet. Persze még összejöhet,1-2 nap után még nem szűkűl össze az arc,de ahogy telnek a napok,úgy lesz itt is egyre kevesebb optimista vélemény,majd egy ponton túl már a pozitív komment lesz fikázva. Illetve ha ez marad az irány,de elvileg nem ez lesz... Azért azt megjegyezném,hogy az opus 1000-s parit is már régóta szervezik...
lehet az is....nem tudom....én belevettem alsólimiten.....vártam hogy pattan....kicsit pattanat....pár százalékot..aztán visszaült....láttam, gyűlik az eladói ..gyorsan bereóaktam eladásra.....kb jó tíz perc volt még eladta.....vert a víz rendesen hogy bent ragadok-e,....hála isten nem.....kisebb "karcolásokkal"(veszteséggel) megúsztam.....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...