Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Vagyis a forgalom nagy része az első kétórában volt. Senki nem veszi még alsó limiten sem. Holnap már alig lesz forgalom , sokan beragadnak. Ma reggel csodálkoztam hogy nem alsó limiten nyitott, de mi lesz itt holnap.
Valaki kezdje már el venni (nekem már nincs miből sajnos), hogy lássuk mennyi a valós eladó és egyébként sem ártana már északnak fordítani az árfolyamot :))
Ezeknel a multnelkuli cegeknel a bizalom nagyon fontos, 2 nap alatt 30% minusz es ott van meg a holnap is. Mar eleve a 2200-rol valo emelkedese is irrealis volt, semmi hir es par nap alatt 5000.
Szerinted ez a Ne adjon el duma bejön? Szerinted most érdekli az eladókat hogy milyen jó lesz ez a cég a jövőben? Tegnap előtt 4980-on adták, sokan realizáltak. Szerintem tegnap is sokan nyerőben szálltak ki. Még azt is eltudom képzelni hogy a mai eladók is nyerőben vannak. Most mindenki a pénzét akarja. Most nem akarok venni mert nem látni a végét. Lehet ez holnap 3100 is, esetleg ha megfordul akkor 4000 de erre a legkisebb az esély, ennél még a lottó ötös is valószínübb most.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...