Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Elvitt minket a vak hit. Ha holnap is limittel esünk , márpedig fogunk , pomperj darabszámos levezetése most igaz. El kezdhetünk elnézést kérni néhány fórumozótól akiket elhajtottunk mikor figyelmeztettek hogy itt is az lesz mint opus-konzum párosnál.
Már most a pozitív hozzászólást fikázzák, poreci meg szabadságra ment :) Ez volt 1400-nál is! Aztán amikor ment a papír 5100-ig akkor .......................! Na sebaj, itt ma kár is írni bármit már, mert a hangulatot 2 nap alatt gallyra verték a jóképességű spekák! Szóval a következő írásom majd 4000 felett lesz, és remélem mielőbb ott leszünk újra! Sajnálom a jó hangulatot, és azt, hogy ennyien hagyták, hogy a cumit torokra tolják! Zárásképp egy videó! Most sajnos mi mondjuk ezt, de remélem hamarosan a spekák dolgoznak majd rajta! Figyelem felnőtt tartalom: https://indavideo.hu/video/EztNektek
HÁt nem érted, az tuti. itt nem erről szól a fáma!! Mentik ami menthető és nem akarnak nagyobb bukót ezért akarnak még kiszállni, ha meg kivárnak , az lehet egy jó pár hónap, nem akar senki addig benne ülni a fazékban!!!
Pont azért állnak be mert nem bíznak az emelkedésben. Sokan nem értik hogy ha beáll alsó limitre akkor sem biztos hogy el tudja adni. Voltam fültanúja ilyen megbízásnak, egyszerűen nem lehetett megértetni az eladóval hogy teljesen felesleges beadni a megbízást , nem fog teljesülni. Mi az hogy alsó limiten nem teljesül, ennyi volt a kérdés, aztán meg értetlenkedés.
Én nem értem a limitre beállókat. Azért csinálják, hogy holnap alacsonyabb áron tudják eladni a papírjaikat? Értse már meg mindenki aki eladni akar, hogy az alsó limites sorba beállni öngyilkosság, mert aki vásárolni akar és látja a sort, az az nem fog most venni, mert holnap olcsóbban is kap reményei szerint. Aki tényleg el akar adni, az ne álljon be a könyvbe, várja meg a pánik végét és emelkedésben adjon el.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...