Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Hun vagy betyár? Kéne 2 ostor csapás és akkor napi maxon lennénk. Jelezz azzal a karikással ennek a táltosnak,hátha megugorjuk azt a 2300-at. "Csak az íze kedvéért" Mondjuk ma megint sok spekit-kicsit ledobott a hátáról a mi táltosunk. Kapaszkodjon mindenki,mert a kezek izzadnak! 4280 :D Hát igen nekem a 4IG a Kincsem! :D
"Amit mondtam,mög mondtam" A kérdés az,hogy kinek mi a sok. 6e feletti árfolyam (nekem nem sok)bő 1 év múlva.(az sem,én ráérek),de a 8e is felette van és sokkal valószínűbb a 800ft-os árfolyam a tizedelés után :D Persze akkor csak 1 kérdés marad. Miért állítaná meg az ezer ft az emelkedést? Szép jövőkép:D 10-es könyvben 4060-tól 35edb-ra vevő.Na ez is szép! 1,76milliárd forgalom,árfolyam pedig 4240 is. Szuper nap!
az pl jo lenne, engedne holnap is u.ilyen emelkedést Muszáj minden nap kirázni vkit, mint pl engem is multkor, hogy legyen vki, akinek vissza kell vegye még magasabban :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...