Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
én pedig ennek az agresszív eladásoknak nagyon örülök, mert legalább nem 4900-en kellett megint vásárolnom :) lehetne még pár ilyen agresszív eladás ma, és akkor még szebb lesz a nap :) tudtam, hogy bumm trollkodása meghozza a mai napi sikert :)
Hölgyek,urak,hol a sok hitetlenkedő akik shortolták volna a papírt??? Hol vannak akik 1e alá várták??? és akik nem értették meg,hogy a nagyon alacsony közkéz,hatalmas rallyt indíthat? A papír előre áraz,igen ma a felét sem éri,de 1-2 év múlva lehet már majd P/E alapon is a dupláját. Akkor most mindenki döntsön belátása szerint ér-e 5e ft-ot??? Szerintem igen. Holnap belépünk az 5e-6e közti kereskedési sávba. Valószínű majd ott 1-2 hetet elidőzünk,mert rövid idő alatt sokat ment a papír és a táltosnak a türelmetleneket,félőseket le kell dobnia magáról :D forgalom 635milla,árfolyam 4840ft.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...