Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
15% egyébként elég is.Utoljára azért beteszem,mert jó hallgatni: https://www.youtube.com/watch?v=SACaE3NLPGg Azért nagyon szépen gyűjtötték a papírt ma. Lifteztették és mindig várták,hogy legyen aki dobja. Minta szerűen csinálták és a más papírban levők is így láthatták,mert nem nagyon jöttek a szokásos tömés szöveggel. Persze én már kitömött liba vagyok és 1 ilyen nap több 10milla virtuális nyerőt hoz,mert tartom és szorítom a papírjaim és ülök a kezemen. A holnapi kérdés: Vajon a 4500 megállítja a 4IG táltost??? vagy csak átugorjuk a 4600 együtt???
Lényeg a lényegben, a "dugók" eltűntek amikor el kellett, hogy tűnjenek :) és gyönyörű volt a mai tőzsdei nap befejezése :) Holnapra is kitartás mindenkinek!
Igen, 2017 november elején a 2 limites Konzum-napnál is 15% volt a limit, és ugyanaz a kategória, mint mos a 4iG, vagyis BUX-tag és standard kategóriás.
Aha, köszi. Akkor ezt egy ketten benéztük 🙂 Prémiumból egyébként ki lehet kerülni? Ha igen hogy? Ez alapján lehet olyan, hogy valaki prémium de nem BUX tag. Van ilyen?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...