Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
T+2-vel... Néhány millió bukó, de ne izgulj! :-) Nekem is beragadt 2100-nál a normál számlámon egy része. szépen rakosgattam át pár százasával, mert már akkor is féltem hogy pont akkor indul meg, ha egyszerre adom el... Aztán meg is indult, az épp aktuális pakkot visszavásároltam 2260-on és a maradék az ott maradt a normál számlán...
en a 10K-s szegmenst varom mar... de addig meg aludni kell parat... de szepen kozeledik... 290-310es tokolesnel nem gondondoltam volna, hogy 1evvel kesobb itt tartunk... de legyen
Lehet vagy csak simán továbbadták az infot az ügyfélnek... Régebben volt nekem is bróker haver, ültem mellette, minden kötés mellett ott volt kin keresztül megy az ügylet..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...