Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Attól kicsit én is tartok. Az olyannak az szokott a vége lenni, hogy délelőtt limit, plafonozás egész nap. Ez mondjuk 2-3 napig, aztán szakadás. Az meg túl sok izgalom nekem.
pont ez az, hogy mostanäban többször is hagyták, mint korábban....ha ma nem fékezik be, akkor fokozódni fog a gyorsulás, és kezdödhetnek a felsö limites napok
mindig befékezték eddig, hogy ne ismétlödjön meg az opi-konzum egymäst követö limites napok elszälläsa, csodälkoznék, ha ma hagynák ilyen magasan zárni. Begyorsuló emelkedés van
ha már TBSZ: -poreci- (február 06. | 23:52)elkezdtem ma áttenni egy kisebb pakkot a TBSZ számlámra... Utoljára Normál számlámról TBSZ-re 4IG-et tavaly augusztusban tettem át... Jó lenne egy olyan folytatás, mint ami akkor volt...:-)Téma: 4IG részvény
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...