Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A bif és az akko esetében nem várok ettől ugrást. Szvsz a Wallis-t és a 4IG-t ugyanaz a brokicsapat kezeli, akik azilyen híreket némi spekára szokták használni. De lehet, hogy tévedek... :-)
Kiváncsi leszek, hogy ezek az indexek mennyit számítanak majd március 18.-án, meg arra is hogy most hétfőn melyik részvényt dobja meg az indexbe kerülés (bif, wallis, 4ig vagy akko(bumix))
Annyira hihetetlenül előre látható tankönyv szerint írják a forgatókönyvet, h senki nem hiszi el h tényleg az történik majd meg amit előre lát bárki. Sehol egy csel, sehol egy csavar, ami szokatlan és hihetetlen a tőzsdén. Egyszerű gázszerelői logika mentén haladnak az ügyek...
Amíg az országban egyre jobban élnek az emberek addig a fidesz marad, bármennyire szeretne is az ellenzék felhergelni a tömegeket. Circus etc panem. Van Minden. Az európai néppárt miért zárná ki az egyik legerősebb tagját saját sorai közül? Azt mondjuk én sem értem h a fidesz miért Brüsszel ellen kampányol, miért nem az európai balliberálisok ellen. És nagyon naiv vagy ha azt gondolod, h ez ML saját vagyona és ha bármi történik vele, akkor felfordulás lesz. Ha Orbannal lenne valami, az már lehetne probléma.
Jó estét,amatőrként is látom(nyilván nem csak én) hogy nincs sajtból a hold.... Üres cégek papírjai az egekben, 1000+%-os növekedések hónapok alatt stb... Irányított kereskedés az egész. Mi tényleg csak csoroghatunk a hullámokon. De aki nem játszik az nem is nyer. Igaz? :)
Egy barátom tanácsára vettem egy komolyabb pakk részvényt még a 2020-as táncolás környékén, így örülök az eheti teljesítménynek. Viszont olvasva a bátorító hozzászólásokat és az ML birodalom felemelkedését, azt ne feledjük, hogy egy politikailag elképesztően függő rendszer része ez a vállalat. Rálátva néhány közbeszerzésre nyilván való, hogy amit ki lehet talicskázni az államtól és az EU forrásokból, azt ki fogják tolni, ennek mi mint részvénytulajok örülünk, de állampolgárként is? Illetve jó szem előtt tartani mit képesek tenni olyan emberekkel, akik nem a megfelelő játékszabályok szerint játszanak, lásd Seszták és csapata. Cégei sorra sorvadnak, az általa állami cégek élére tett embereket lesöpörték az asztalról. Elég egy néppárti kizárás, egy EP parlamenti választási megbicsaklás, elég ha ML-lel történik valami és ez a cég is megy ki a kéményen. Szorítok a papírnak mindezek ellenére, és árgus szemmel figyelem a híreket.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...