Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Korábban megbeszélték már ezt a témát, hogy kinek mennyi van a nagyok közül, amikor számolták, hogy mennyi lehet a valódi közkéz, csak akkor nem figyeltem erre annyira. Emiatt bátorkodtam most.
Jó de ez nagyon drága, kettőezenyócá :D ezért kapnak 7 opust és mint tudjuk lesz még az nyócá 😄 no de mindenkinek gratula aki kitartott, jövő héten nagy menet lesz, addig is jó hétvégét mindenkinek!
http://www.40plusz.hu/Penzugyi-tanacsok/Mindent-az-indexkoveto-alapokrol/cikk/2153/ A kollektív befektetési formákat szabályozó törvény teret ad az indexkövető alapoknak arra, hogy 5 százalékponttal eltérjenek a benchmarkként szolgáló indexekben szereplő egyes értékpapírok súlyától. Ezzel a szabadsággal pedig a vagyonkezelők többnyire előszeretettel élnek is. Vannak olyan alapok, mint az OTP BUX ETF-je, amely igyekszik lemásolni az index teljesítményét, de az indexkövető alapok többsége a törvény keretei közt aktívan váltogatja az értékpapírok súlyát a portfólióiban, egyes értékpapírok súlya akár több százalékponttal is eltérhet a referenciaindexben szereplő értékektől, ezzel lényegében el akarják kerülni az indexhez képest való elmaradást
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...