Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A prémium kategóriában 15%, a standard kategóriában 20% a limit. A bux kosárral a kategória nem változik, tehát a 4iG marad standard és 20%, szerintem.
Úgy tudom, hogy a BUX-ba kerüléssel 15%-os lett a limit. Pl. ez volt érvényes a Konzumra 2017 őszén, amikor még nem volt prémium kategóriás (csak 2018 februárjában lett az), de már BUX-tag volt. 2017.11.06-án 15%-os limittel emelkedett, 3040-ig, ott is zárt, aztán 11.07-án is 15%-os limittel emelkedett 3496-ig (3040-ről), amit aztán leöntöttek aznap az Opussal és az Appeninnel együtt.
Sziasztok! Az, hogy bekerültünk a két kosárba változtat valamit azon, hogy jelenleg napon belül +-20%-ot mozoghat az ár? Vagy a kosaraknak semmi köze ehhez?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...