Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem azért ez a rally nem az a rally! Nem mentünk napokat 20%-on, és szerintem ma sem fogunk! Volt többször ilyen az elmúlt időszakban, de amikor megállt akkor nem szakadt vissza, hanem erőt gyűjtött, és újra elindult! Mindenki ésszel kereskedjen, és lásson bele a történésekbe!
azért volt törölve a hozzászólásod, mert nem volt köze a 4IG-hez. A topik szellemi színvonalát és acsarkodás, másikat nem fikázós , vagy nem szidalmazó stílusát kérem megtartani, ellenkező esetben fájó szívvel törlöm a bejegyzést visszeső elemeknél meg a hozzászólót is. Eddig ez jól működött, így is fog maradni, amíg van időm moderálgatni.
Azt ugye észrevettétek, hogy amikor ilyen tempóban vették utána pár nappal jött hír (nyertes közbeszerzés (ek)). Még vagy 10-12 MRD Ft-nyi elnyert közbeszerzés jó lenne a lelkecskémnek tavasszal (márciusban). lehet erre veszik. Sok bennfentes :-)
Én ugyan nem szórtam ki az Opusaimat, mert azt csak veszteséggel tudtam volna megtenni, de vettem 4IG-t, azonban nem vagyok nyugodt, mert most már több napja nagy a rally, és minden véget ér egyszer. Reméljük, nem a mai nappal.
Stop!! ÉN a chartra értem az elméleteket, de bocsánat, hogy rámertem nézni, van aki az alapján kereskedik és van aki hangulat alapján is.... de van alapja neki, hidd el nekem...majd elválik...ja és a másik hsz.ra, nem vagyunk beragadva...várja a cash, hogy elköltsük:))) na szép délután..téma off részemről..
Ez egy NER 2.0 Hibrid RV. Tudjátok, a továbbfejlesztett... Köszönjük a figyelmeztetéseket. Nyilván résen leszünk és ha lezüllesztik, akkor kitoszunk mindent piacin mi is. De addig hagy örüljünk :-)
Reggel kiszórtam az összes Opust Konzumot kivétel nyeszen vettem rajta még még még 4ig!et ! Jól döntöttem ! :-)
Törölt felhasználó2019. 03. 11. 15:23
Ne haragudjatok, de miért van erre most szükség? Miért csináljátok ezt? Rosszindulatúan irkáljátok most ide a mindenféle megfejtéseitek, pedig az van, hogy a számok nem hazudnak. Tudjuk, hogy rossz ezt látni nektek és hogy ez mellbevágó, de ez bizony 3200. El kell fogadni. Őszintén sajnálom, hogy beragadtatok és hogy ez történik odaát, de ezért nem kell idejönni fröcsögni. Kitartást nektek és kérlek ne barmoljátok szét ezt a topikot!
De ha neked op van, akkor nem mindegy, hogy mennyi a 4IG? Nekem is van épp elég op, de attól nem próbáltam meg egyik fórumban sem lebeszélni, amikor nem ment a szekér, mint ahogy most sem!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...