Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem tudom hogy sullyozzak a részvényeket ha bekerül a bux kosárba.De amit írsz feltételezel az szerintem nem jó.0, 6%nem azt jelenti hogy 200miliard lesz
BUX súlyozásra visszatérve egy pillanatra: Pedig AW-ban ha jól emlékszem a fórumosok szerint ott 70 MRD-os vagyon van. Az ér 0,2%-ot. Akkor a mi 4iG-nk a 0,6%-al az 210 MRD Ft cégértéknek felelne meg? Az árfolyamban: 10.600 Ft / RV. (200 MRD Ft / 18.8 M Db RV). Most akkor mi van???
Standard kategóriás részvények esetében húsz százalék a limit, míg a Prémium kategóriás részvények esetében 15 százalék a napi limit. A bux kosárba kerülés itt nem számít.
Hányan verik majd a fejüket az asztalba 5000.- Ft RV árfolyamnál azt kiabálva, hogy: TUDTAM-TUDTAM!!!!!! MI MÁR MOST IS TUDJUK! Ezért ragaszkodunk 10 körömmel a papírba.
FHB (TakaréJelzálogBank) Prémium kategóriás (pl. a portfolio árfolyamai között is a prémium kategóriában szerepel). Viszont ahogy korábban írtam, a 2017-es őszi limitek is csak 15%-osak voltak a Konzumnál (ellentétben a nyári 20%-os limitekkel), mert már BUX-tag volt addigra (Opus prémium kategóriába sorolásával együtt lett BUX-tag), de még nem volt prémium kategóriás (2018 februárjában lett csak az).
Meg az a 20k sem elkepzelhetetlen, ha a vegen 3holding lesz... it - telco (4ig + ?), opus-konzum (ez mar pipa), bank (mkb + bb + ?) De ez csak en velemenyen... ebben az esetben a 20k lehet keves is...
Akkor ha jól értem bármikor belehet kerülni a prémium kategóriába, csak megkell felelni a feltételeknek illetve kérvényezni kell? nem olyan mint a bux kosár hogy 2 szer vizsgálják felül egy évben vagy valami ?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...