Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én is ritkábban írok, nem nagyon van miről. Nem esik, nem emelkedik. Utolsó esemény a Q4 gyj volt, már ha annak lehet nevezni. De tartom a teljes pakkom.
Meglehet. Nem tudom, csak logikusnak gondolnám. A lényeg hogy szem előtt van! És az esélye is nagyobb, hogy egy nagy hal beleharap, ez pedig pozitív:-)
nem, az indexkövető alapok "bőven" eltérhetnek az index pontos követésétől. Pl. valami olyan rémlik, hogy pl. aminek nem érte el a BUX-ban a szerepe az 5%-ot, azt nem volt kötelező megvenniük a BUX-os indexeknek.
Én úgy gondolom (nem tudom biztosan) hogy mivel bekerül(t) az adott indexbe, így az index KÖVETŐ alapok be kell tegyék a portfólióba ha tetszik ha nem, hiszen xxx%-al benne van az indexben! Az egyértelmű, hogy Intézményi vételek garantáltan ettől még nem generálódnak, de az is biztos hogy jobban szem előtt lesz mintha nem lenne index tag! A hír pozitív.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...