Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
csak az árfolyamokat írogatták be. Ami végig a 2000-2020-as tartományban volt. Egyszer kértem már, hogy főleg, ha semmi jelentős változás,akkor ilyeneket ne írjunk be, mert nem erre lett létrehozva a topic.
Megjött a 2. felminősítés is pénteken. Ahogy kb.1 hónapja írtam ez valószínű azt jelenti,hogy a BÉT újabb csúcsra megy. Idén a BÉT lehet a tőzsdék sztárja. A BÉT sztárja pedig a 4IG lehet idén is,természetesen újabb mindenkori csúccsal :D A nagyoknál már a portfolió is érzi a kitörés veszélyt: 19:00 | Jó lesz résen lenni: nagy izgalmakat tartogathat az OTP, a Mol és a Magyar Telekom Én meg úgy érzem a 4IGnél is vigyázni kell,mert akinek nincs az kimarad a nagy elmozdulásból. Nem gondolnám,hogy még 2 hétig itt horgonyoz a papír 2000 körül.
Felfelé lesz az. Lassan jönnie kell még híreknek, nagy a hírzárlat a közelmúlt 900 millás projektet leszámítva. Sokan még mindig nem veszik észre, hogy ez nem Opus/Konzum lesz, itt Lölö a fő góré, ez másról fog szólni és még nagyon a folyamat elejénél tartunk.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...