Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
est érthetetlen, de mivel hatärok közt välaszthatnak a sulyozäsban, tuti estböl veszik a legkevesebbet, a fuzio miatt talän konzumbol is kevesebbet, mint lehetne, 4ig-böl pedig a maximälis mennyiséget, amit lehet?
Azt azért lehet tudni előre,hogy az ESTnél és a Wallisnál az index vételei nem sok vizez zavarnak,mivel sok forró pénz van bennük,de itt ahol befektetők vannak,lehet majd nagyobb emelkedés is.
4IG NYRT.
RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁSA
RÉSZVÉNYEINEK FTSE EMERGING EUROPE REGIONAL INDEXBE KERÜLÉSÉRŐL
A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.; cégjegyzékszám: 01-10-044993; a
továbbiakban „Társaság”) tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac
szereplőit, hogy a FTSE Russell féléves felülvizsgálatának eredményeként, a Társaság
részvényei a „FTSE Global Equity Index – Emerging Europe” sorozatán belül, a FTSE
Micro Cap, és a FTSE Total-Cap indexek részévé válnak.
A fenti változások a 2019. év március hó 15. napi tőzsdezárást követően, 2019. év
március hó 18. napjával válnak hatályossá.
A 4iG menedzsmentje büszke arra, hogy a Konzum-Opus csoport többségi
irányításszerzését, illetve a vállalat átalakításának megkezdését követően alig fél évvel
a Társaság részvényei is bekerültek a világ egyik legismertebb, mértékadó
részvényindexébe. Ez új lehetőséget jelent a 4iG Nyrt.-nek arra, hogy a FTSE indexeit
benchmarként követő alapok és intézményi befektetők is vásárolják a Társaság
részvényeit, amely tovább növelheti a 4iG Nyrt. likviditását és piaci kapitalizációját.
Budapest, 2019. február 21.
Úgy néz ki,hogy a vevői oldal növekedik. Vedd vissza mert bármelyik pillanatban megindulhatunk és akkor lehet megint kapkodás lesz. Valami azt súgja nem akarják már 2000 alá tenni. Ez a részvény nagyot tud pattanni,főleg ennyi idő után a 2000-es ellenállásról és ha átvisszük a történelmi zárót 2180 és a történelmi maximumot is 2280,elszállhat.
Persze ez így megy. Aki eladja azért adja,mert azt várja,hogy lefelé megy. Aki tartja felfelé várja. Így szokott lenni.A lényeg,hogy a jelentés után madrid felfelé (pénteken írta,hogy nagyon jó a jelentés) várta és általában ellenkezőleg szokott megindulni :D Lassan eltelik 1 hét és talán megindulunk,mert a jóslata feledésbe merül :D Egyébként a nagy rallyk után mindig kell megnyugvás a papírban. (Azért ősszel szépet emelkedtünk)Tudomásul kell vennünk,hogy 2000ft-on a kicsik nem nagyon piszkálják,sőt inkább csökkentenek,vagy eladják. Ha új csúcsra megyünk (2180-2280)na akkor talán jönnek és újra lesz pezsgés a papírban. Szerintem hamarosan kitörhet a papír és mehetünk a 2400-2600-as sávba. (Újabb hírek nélkül is)Ott újra nagyobb forgalmak lennének. Ha jön 1-2 újabb hír. A kategória,akvi,1-2 megrendelés vagy 1 nagyobb,akkor jöhet majd a 3000-es árfolyam is,ami innét +50%,de ha megindulunk... https://profitline.hu/4IG-elemzes-389730 Itt 2000 körül rendesen elszedték a kicsiktől a részvényeket. Sokan 2000-nél jöttek,majd új történelmi csúcs és hintáztatások,esés,fel-le és adták a kicsik a papírokat. Spekik,türelmetlenek,más papírokba ugrottak át,stb. Mennyivel többen voltunk itt a fórumon novemberben,vagy december elején. Ez is mutatja,hogy sok kicsitől sikerült elszedni a részvényeket. Jó jelentés,megrendelés és az indexbe kerülés sem tudta megindítani. Ezt is kihasználták,hogy a csalódottaktól elvegyék.
Nem akarok tippelni, csak annyit “érzek”, hogy a mostani ár még nagyon alacson! Viszont azt sokszor írtam már, hogy a minimum 3000 az az alap elvárásom! És addig akkor sem adnám el a pakkom, ha még vagy ötször leesne az árfolyam!
Te most valójában kötözködsz szerintem. A teljes pakkomon is több mint 20% van egyébként. 1300 környékéről is van és azt nem is számoltam amit realizáltam közben. Amúgy meg mellékes is, gőzöm nincs miért kell ezen lovagolni. A papír teljesítménye nekem bőven megfelel. Ez a lényeg. Amúgy is csak arra reagáltam, hogy itt siránkoztak hogy nem indul felfelé. Én meg örülök hogy lefelé sem. Ez a különbség :D Szerintem átéltünk itt pár kemêny hetet, felesleges egymással kötözködni. Legyél kicsit nagyvonalúbb, mert ez olyan szőrszálhasogatásnak tűnik.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...