Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
De ő a teljes pakkjáról beszélt, nem a bővítéseiről. Még januárban is arról beszélt, hogy ki volt bukva a decemberi nagy eséstől. Na jó, ezt befejeztem, annyira nem érdekes az egész.
Az finoman szólva is csúsztatás, ha a nagy pakkja melletti kis bővítésekről beszél úgy, minthogy neki mennyire is megfelel +30%-ban ülni. A többségünkre igaz ez, hogy a nagy pakkja épp csak ott van ahol volt november végén. Szerintem kevesen vannak, akik 1560-on vettek nagy, első pakkot, persze, lehet ilyen szerencsés kivétel, de az nem Peach.
A decemberi pakkjan, amit decemberben vásárolt, azon bőven lehet 30% plusz. Mert akkor 1500 környékén is volt az árfolyam. Arrol nem írt, h ha van korábbról tartott pakkja, azon mennyi nyeresége vagy vesztesége van. És annak bőven lehet örülni, ha egy reszvenyed árfolyama alig 2 hónap alatt 30%-ot emelkedett, akkor is ha 1000 alatt vetted és akkor is ha 2100 felett! Mert bármikor is vetted, most jóval több a nyereseged vagy csak töredéke a veszteséged annak , mint év végén volt. Szerintem, ha Dec utolsó napján megkerdeztek volna bárkit, h elfogadja-e látatlanban a február közepi 2060 forintos árfolyamot, akkor 95%-unk biztos igent mondott volna rá...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...