Az, hogy Te az osztalékból is 4IG-t vettél csak úgy hasraütés szerű árfolyamon a Te hozzá nem értésedet és szavaid hiteltelenségét bizonyítja...csak halkan jegyzem meg mielőtt még miattad még többen vennének ebből
Most a kicsik határozzák meg az árfolyamot. A kicsik szerint ez opus2.0. Farkas szerint 650nél hiába volt alul értékelt az árfolyam ha kicsik határozzák meg mennyit ér és szerintük ennyit.(500-550 most.) Az akvik és a gyorsjelentések inkább lefelé vitték az irányt, ettől áremelkedést nem várhatunk szerintem. Egyetlen meghatározó tényező a járvány, annak viszont még nagyon soká lesz vége.
Vette drágábban is és a cég azóta csak növekedett,javult. Farkas Péter azt nyilatkozta,talán még 650-nél,hogy alulértékeltnek tartják az árfolyamot. Cég vehetné,mert kötvény lehetőség is van,hogy nagyobb lóvét szerezzenek ha kell. Szerintem idén még lesz akvi is és remélem a 3Q jelentés megint szép számokat hoz majd. Én igazából abban bízom,hogy a novemberi jelentés után "elválunk" az OPUStól,mert sokan 1 kalap alá veszik a 2 céget.
Az eladók akkor kerülnek elő most amikor egy-egy árszinten sok vevő áll bent. Amíg nem jönnek a vevők , ész nélkül nem öntik le de mihelyst van vevő 10k-ra , máris öntik.
Ezzel egyetértek én is, Jászai nem fog saját részvényt venni ezen az árszinten. Neki pénz kell most, nem papír. A piacról most nem fog 4IG rv-nyel fizetni, pláne nem, ha valami külföldi partnert szeretne bevonni.
Na most szerintem is igazad van. Egyébként valószínű azért nincs saját részvény vétel,mert még akvikra kell a lóvé,illetve Jászai jövőre nagyobb osztalékot szeretne kivenni.(Én is) Mondjuk én támogatnám,hogy kisebb tételekben a cég csipegessen részvényeket.
Ezt a haveroknak való lenyomást semmi nem támasztja alá. Ezt tavaly is hangoztatták egyesek az eséseknél , aztán kiderült hogy nem ők vették hanem ők adták. Azért esik mert a kicsik nem bíznak benne, érzékeny NER papír, és a járvány miatt aki teheti inkább készpénzt halmoz fel.
én úgy látom, hogy mivel nem áramlik be KKE-ba pénz, így minden esik. ha a MOL-t és az OTP-t nem vennék srv keretein belül, azok is a föld alatt lennének. Masterplast, Alteo, Pannergy, Richter az, ami képes organikus növekedést felmutatni. A Rába, Wáber, CIG emelkedés csak spekuláció, nincs mögötte még teljesítmény. Az összes többi chart pedig elképesztően randa.
Azon kell elgondolkozni ilyenkor hogy miért az a részvény esik amelyiket egyébként nem érinti a vírus, nő a bevétele, nyeresége. Úgy ítélik meg hogy túlárazott és inkább ezt adják?
Szerintem meg tengerentúlon fektetnek be és nem Európában. BUX és SP500 összevetését ajánlom. Kint a tekicégek akkorát mentek márciustól, mintha a 4IG itt 900 lenne, a Delta 140, az Ott1 meg 270. Ehhez képest mindhárom hazai IT szereplő csődre van lassan árazva. De nem is kell ennyire messze menni: DAX és BUX és ég és föld.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.