Szeptember 21.-én volt utoljára ekkora zakó, utána másnap délelőtt még egy kis lefele,majd egy nagy felpattanás jött, ez esetben legalább 545-ig illene holnap... Képzeletbeli csökkenő trend vonal alja 480ft-nál, ha a lokális aljakat összekötöm augusztus 14-től kezdve, az lehetne a következő megálló,ha az 500 nem lenne elég. RSI már igencsak túladott a 23,5-es értékével, közelít a márciusi szintekhez,szomorú.
Az opusnál mindenki elfelejti a részvény számot. 800as árfolyamnál nem ennyi részvény volt mint most. Folyamatosan higítottak és mindenkit részvénnyel fizettek ki. 4ignél még nem volt új részvény kibocsátás és nem részvénnyel fizettek akvikor.
Gyártás-termelés és vendéglátás-turizmus vonalon teljesen helytálló, amit írsz. IT és megújuló energia vonalon már egyáltalán nem biztos. Sőt ide sorolnám még az online-retailt is.
2 év középtáv nálam. Aki 1000 felett vett 4ig-t annak ez a mostani állapot rossz, ezt elismerem. A tsys üzlet meghiúsulása és monavis bennfentes eladása sokakkal kiszúrt. De volt lehetőség többször is kiszállni és megforgatni a pénzt még 4igben is. Ha nem ner papír lenne és nem függne a 2022es választástól akkor az 1000es vevőknek sem kellene szerintem idegeskedni mert a cég jó úton halad. Ha nyer a fidesz akkor ez több is lesz 2-3 év múlva mint 1000.
Az opus végét sem látja senki. De amíg az opus érintett a hotel/vendéglátó szektorban, addig a 4IG nem. Amíg az opusnak nincs a covidban prosperáló üzletága, addig a 4IG-nek van. A tulajdonosi összefonódáson kívül nem látok hasonlóságot, bármennyire erőltetiket. Opus mennyi osztit fizetett idén? És jövőre? Mekkora az osztalékaránya? Köszönöm.
Az lehet hogy a tőzsde mindig előre áraz, de ahogy említettem a COVID-ra mindent rá lehet húzni. Valószínű a jelenlegi kormányok nagy többsége belebukik a COVID-ba szerintem. De lássuk meg az amerikai elnökválasztás kimenetelét. Nyilván ez is rángatja keményen a tőzsdét, hogy mi lesz kint novemberben. Ha elhúzódik a COVID ( nagyon így tűnik ) akkor én nem látom hogy jövőre mi lesz. Nyilván ez feltételezés saját vélemény. Csak úgy látom ez más mint az eddig vagy volt válság helyzetek.
Ha zakó lesz, de fundásan minden okés, akkor venni kell. Az idei év márciusa megmutatta, hogy aki bártor és mert belevenni, az nagy nyerőt akasztott le. Csinálnak a srácok még egy kört. Hát okés, benne vagyok.
A tőzsde a piac előtt jár. Tavasszal már az őszt fogja árazni és ha pozitívak lesznek a kilátások, akkor meg fog indulni. 2022-ben választás, így jövőre az összes NER-es cégnek be kell spájzolni előre melóval. Úgy fogják osztani a megrendeléseket a haveri körökben, mintha ingyen tombola lenne. Ha meg nyer a NER, akkor ez csak folytatódni fog.
pontosan itt a lényeg. ezek forgalmatlan napok, amin 50-60M-val 20-30Ftokat, azaz akár 5%-ot is mozgatnak az árfolyamon. ez felfelé is így lesz, ha tavasszal megjön a tőke.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.