Mire a Föld lakosságát legalább 70%-ig végigoltják, eltelik még néhány év. Utána akár működhet is amit írsz, bár a Covid nem tűnik számomra szezonális megbetegítő tényezőnek.
A szezonális oltásokkal gyakorlatilag ki lehet nyírni egy járványt. Ha egy évig nem tud terjedni, akkor gyakorlatilag organikusan is elhal. Lásd influenza, amit kézben lehet tartani egy éves oltással.
A WHO Linda Gates kezében van, aki a Modernát pénzeli Bill kasszájából. Csakhogy a Moderna csúszik, ezért ugatják tele a piacot, hogy minden más szar. AstraZeneca decemberre gyártani fog! Merkely is megmondta, hogy a remdesivir működik az Astra pedig már januárban elkezdheti a szállítást. Csak ez fáj a Gates családnak. Ez van.
Szerintem így elnézve 300-as sem kizárt. Sőt. Elnökválasztás, vírus hiszti ( mint mondtam a jövőben mindent rá lehet fogni a covidra innentől kezdve ) jövő tavaszig itt emelkedés véleményem szerint nem lesz. Mármint olyan kirobbanó. Lehet ábrákat rajzolgatni stb de a tőzsde az olyan mint a brit tudósok gyülekezete. Mindenki mondd valamit aztán valakinek igaza lesz egyszer. Kicsit eltérve a témától ilyen jól megtervezett támadást keveset lehetett látni a történelemben. Hogy aztán aki ezt eltervezte így is gondolta az más kérdés. Mindenesetre Kína köszönte szépen az egészet és nevet a világon. Miközben Európa romokban. Lehet mínuszolni, de még közbe jöhetnek különböző tüntetés hullámok a megszorítások miatt stb stb. Ez már a dominó elv. Mindenesetre Európa sose volt ilyen fos állapotban. Erre rátesz a sok szegény menekült idézőjelben és teljes is a kép.
Oroszok , kina már oltanak. Ez az oltás is politika és üzlet. Lesznek cégek akiknek az oltását egyesek nem fogadják el, másokét igen. Gyógyszerrel ugyanez a helyzet. Ott a remdisvir, van ahol használják és használ, van ahol nemismerik el. Trump 4 nap alatt meggyógyult miközben már egyesek temették. WHO egyes komoly elimert orvosok szerint gittegylet, mások szerint a WHO előírásait kell követni.
Az iskolákat, ovodákat lefelejtetted. Több országban működnek már hibrid rendszerek, csökkentve ezen oldalon is a fertőzés továbbterjedésének lehetőségét.
AstraZeneca, Moderna és Pfizer: rajtuk legyen a figyelem, mert most az oltásokon múlik minden. A piac azt árazza, hogy Európa be fog zárni 2 hónapra, megint. Kivételesen egyetértek azzal a szemlélettel, hogy ameddig csak lehet, nem szabad leállítani a gyártás-termelést sehol. Munkahelyek és családok megélhetése múlik ezen. Kellő óvatossággal elkerülhető (lett volna) a teljes lezárás. De mi emberek már csak ilyenek vagyunk: nincs aranyközépút, csak fekete vagy fehér. Nagyon kevés kivétellel nem a munkahelyek a fertőzések melegágyai. Emberek milliói kerülhetnek nehéz helyzetbe azért, mert bizonyos körök nem tudnak elengedni dolgokat: pl.: tömegrendezvények és sportesemények.
Az a baj, hogy USA nagy mínuszban fog nyitni, esik minden. A kérdés, hogy egy-két napon belül lenyugodnak a kedélyek vagy nagyobb szakadás lesz a világban.
Emlékszem, tavasszal pompi azt írta - mikor írtam neki hogy a vírus miatt esett a 4ig ennyit- hogy a TA-ban ő már ezt előre látta hónapokkal korábban azért várta 4ig-t annyira le. Egyébként olyan is olvastam TA elemzőktől hogy a hír, funda, a cég teljesítmény nem számít a TA-ban, csak a pszichológia.
Én imádom a TA-t de amit te művelsz, az már elvakult istenhit. Ebben a helyzetben kurvára nem a TA mondta meg az árat, hanem a nagybetűs pánik. Ha te júniusban láttad, hogy Mo-n és általában Európában ekkora pánikot okoz a második hullám, akkor azt mondom, hogy okés. De ha TA-ra hivatkozol, az itt most hiteltelen fröcsögés. Minden esik kb, az is, aminek kurva jó chartja volt az elmúlt hetekben.
Nem érted amit írtam. Arra próbáltam rávilágítani hogy mennyien végeznek TA elemzést és mennyi a találati aránya. Most Te találtad el, máskor meg más. Broki ismerős esést mondott , én is esésre számítottam ezért nem vettem bele az osztalékból. Pompi tavalyi elemzését elég korrekten leírtam, a tévedéséhez a 900as zászlósoknak semmi köze. Márciusban amikor már 300 alatt volt a 4ig, jó néhányan TA-ra hivatkozva 100-150re várták , erre 285ről pattant 715ig. Most vírus para van , minden esik. Ha azt veszem hogy tavasszal mikor elindult a lejtmenet a vírus miatt akkor a 4ig 575 volt, otp 15000, mol 2500 akkor a 4ig elég jól áll. A 4ig árát 1100hoz viszonyítani meg nem fair most mert az a tsys miatt volt annyi. Nem lett tsys , be is állt 500-700 közé és azóta is ott mozog ( kivéve a covid pánik).
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.