Az a gond hogy 2017 óta egyesek hozzászoktak hogy egyes részvények pár hónap alatt 10xre növekednek és a kisbüfik bárhol szállnak most be pár hét alatt duplázni akarnak. Ha egy részvény nem megy a vétel után pár hét alatt legalább 20%ot akkor már megy a sírás. Járvány van, ezt vegyük figyelembe. Engem inkább az zavar hogy azok a részvények is esnek elég szépen amiknek még jól is jött a járvány. Nő az árbevételük, nő a nyereségük, növekednek, fejlődnek mégis esnek. Tudom pánikban ez sem számít.
Átéltem az 1997es válságot, a 2008as válságot és ezt is. Mindig visszapattantak a tőzsdék és új rekordra mentek. Tőzsdére olyan pénzt tegyél ami nem hiányzik. Mi volt a szándékod? Napizol vagy hosszútávra vetted?
Megkezdődött a 2.hullám a tőzsdéken is. A gond csak az hogy a bux az emelkedésben 30%al lemaradt. Emiatt itt új mélypont lehet tavaszhoz képest, miközben usa meg dax csak korrekciózza a nagy emelkedést.
A forgalom egy ilyen napon sem éri el a 100 milliót. Sokan ülnek a részvényeiken, nem dobálják el. Remélem osztalék jövőre 30 ft lesz és már májusban fizetnek , nem kell várni őszig mint idén.
Szerintem március elejére éppen haldoklásából próbál felébredni a magyar gazdaság. Talán a 700as szint inkább jövő őszre szerintem. Innentől kezdve bármire ra lehet húzni a COVID-ot. Nyilván veszem bármilyen árfolyamon mert tudom hogy venni kell. Szerintem egy nagyobb pakkos megunta vagy kell a pénz és eladta szépen csomagokban.
Az előző körben onnan indult meg az árfolyam felpumpálása részben az Edison-jelentés miatt, ezért szerintem is erős támasz lehet, feltéve ha a lezárások miatti pánik nem fokozódik.
A forduló alja max. 475, lesznek megtévesztő jelek, de jó beszálló 500-tól.:) Forgalmas napok, itt indulnak majd meg. https://www.tradingview.com/x/iiCUfYUL
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.