Értem én persze, de valamiért nincs forgalom a BÉT-en (max Otp esetleg Richter és MOL, de azok is alul múlják magukat) A befeketők szvsz most óriási kockázatnak látják a tőzsdézést (köztük Én is) Kivárás van
....2020.10.09-én Társaságunk újabb önkéntes hiánypótlást nyújtott be a Felügyelet felé a mai napon közzétett közgyűlési előterjesztésekkel összhangban. Ez ,ha nem kell több hiánypótlás mikorra lehet meg a bevezetés?
Simán vissza veheti, ha úgy gondolja. Rájöhetett, hogy az informatika a jövő, és" neki " még ez is kell. Egyik zsebből a másikba. Megoldják. Ha kormány váltás lenne, akkor senkinek semmije nem lenne. Csak a pénz átalakulna bármivé.
Miért kellene a 4IG-t megvásárolnia Lölőnek. Így is úgy is NER-es cég, ezért is öntik rá a milliárdos beszerzéseket. Aki venni akar, az mind lefelé várja. Az 500-as szint simán benne van, már csak a pánikoltatás miatt is. Márciusig nem lesz nagy pénzöntöde, de pont ezért lehet könnyen akvirálni majd a piacról tehetséges szakikat. Jó az irány: Geli nem mammutot akar venni, hanem szakembereket, aki a projekteket tudják vinni a vállukon. Ez a helyes. Tsys hamarosan másodhegedűs (se) lesz a piacon. Invitech-4IG összefonódást még szívesen látnék.
Miért nem mindjárt 10 Ft-ra?😂 Sőt ki is vezetik a BÉT-ről nem?? Sőt megveszi Mészáros Jászaitól...Egyvalamit sokan elfelejtenek mikor ilyen nagyon szép Móricka ábrákat rajzolnak. Lesz egy országgyűlési választás. Dobáljátok csak minél többen. Ne féljetek, én vásárlom minden elszórt darabot akármilyen árfolyamon is lesz. Szóval hajrá adjátok csak csak játszatok a számokkal meg a csodaszép ábrákkal. Csak dobáljátok hagy vegyem meg jövőhéttől...peace hölgyek urak
https://invst.ly/skk4r Gyorsan össze firkantottam egy chart-ot, én azért úgy gondolom,hogy ameddig az 500-as szint tart,nem kell bepisilni. rövidtávú csökkenő trend vonalat egy napra letörtük,de pénteken vissza is zárt fölé. 400 meg 450-es célárakat...mire fel? Mi alapján csinálták az elemzést,örülnék ha megosztanád az elképzelésedet,amivel okot adsz rá,hogy bárki is elgondolkozzon azon mit írsz.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.