Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
orbitalis kedd, 13:07
sztem jött egy stroman aki belevett felfelé, hogy tudjanak végre az srv-n belül felfelé is kivenni a könyvből tételt. köcsög barátunk így 804-en el tudta adni a 10k-s pakkját.
múlt héten már látszott hogy volt 2 nap, amikor nem tudták elkölteni a 10k-s pakknyi lóvét.
lehet, hogy idén le akarják ezt az adok-kapok storyt zárni a mutyis haverral.
továbbra is azt gondolom, hogy ez a zrt lesz, akit elmeszeltek 250Misire
akgell kedd, 11:50
Előzmény: #56023  jofej
Fekete Petya Q3 utáni nyilatkozata elég nagy publicitást kapott. Úgy tűnik vkinek fel is keltette a dolog az érdeklődését:)
jofej kedd, 11:35
Előzmény: #56022  akgell
Azért nem egészen, real 808.
akgell kedd, 11:29
Megjött a forgalom, de ugyan úgy egyhelyben vagyunk a szokásos helyen...
rice2 kedd, 11:01
Előzmény: #56020  orbitalis

Hiába mondod neki. Nem érti.
Csak Econetezik :D  Est lett a neve, akkor ment csődbe.
Ez a csoport ingyenes újságokat adott ki, de nem volt utána normális bevétele, mert pont akkor pangott a hirdetési piac és sok konkurens termék volt. 1 nem termelő cég volt! 
Szigetbe is bevásárolta magát a cég, de nem tudta kifizetni határidőig, mert senki nem akart beszállni. 
Így Gerendaira ment vissza a megvásárolt kisebbségi rész is. Persze, hogy csőd lett :D
.
Egyébként ha nagy kötvény kibocsátást terveznek, akkor az azt is jelenti, hogy a vezéreknek fontos lesz az árfolyam. Kötvényeseknek jobban tetszik, ha a cégnek nagyobb a kapitalizációja. 
Most 240milliárd. Remélem jönnek majd az eredmények és újabb hírek a cégről és nyárra dupláz majd.
Fekete Péter nyilatkozata a jelentés után, nagyon magabiztos.
Azt mondta "jó áron vettük a Vodafont" Hol vannak már azok a megmondó emberek akik 300ft-os Telekomhoz hasonlították??? Idén 200milliárd feletti ebitdát vár!
799ft és 23milla
orbitalis kedd, 08:49
Előzmény: #56019  bronz
Az econetben benne ült egy német hadiipari cég 25%-ban?
bronz kedd, 05:11
Előzmény: #56018  Feca
Írtam, Econet2 eddig.
Ott szinte ugyanez ment, csak kisebb méretben.
Feca hétfő, 22:45
Előzmény: #56014  rice2
Kötvényt akar kibocsátani remek , nincs elég adósság a nyakán...jobb lenne megvenné az otp- T az jó nagy akvi lenne, no és van benne egy rakat pénz amivel finanszírozhatna saját magát.... ààà de nincs megállás megy nyugatra dt Telekom, Vodafone, stb..ja és bekerül a S& P 500 - bá és wsj mindennap ír róla ...ez pont olyan mint a Börzsönyi aranybánya...20 milkos forgalommal... örülök hogy már nincs olyan papirom...
bronz hétfő, 21:24
Előzmény: #56014  rice2
Persze, álmodik a nyomor.
Matulapapa hétfő, 16:38
Előzmény: #56013  akgell
A tőzsde sokszor nem ráció, hanem pszichó alapon áraz. Választások előtt utóbbi szokott lenni. Lesznek, akik majd akkor be fogják dobni a pakkjukat - teljesen mindegy, hogy ennek van-e bármilyen alapja. Most - meg szerintem 2025-ben - racionális alapon van/lesz beárazva a 4IG. Egyelőre ennyit ér most, nem többet. Nem érhet többet több száz milliárd hitellel, amit vissza is kellene fizetni. Most még nem teljesen biztos az sem, hogy képes lesz-e erre a cég. Amíg nem tisztul a kép, addig helyben járás van. Mire tisztábban lehet látni, akkor meg választás. Ez van. Jó lehet ez a papír - csak nem mostanában. Nyilván figyelem a papírt, ha a fentiek ellenkezőjét látom, bármikor kész vagyok beszállni. Semmilyen érzelmi viszonyulásom nincs a papírhoz, számomra ugyanolyan, mint bármelyik másik rv.  
rice2 hétfő, 15:02
Előzmény: #56013  akgell

Csak a szokásos 4IG ellenesek várják a 2026os választást, mert szerintük ha nem marad a kormány, az új kormány majd szándékosan tönkreteszi a 4IG-ét. Hogy??? Nevetséges :D
https://www.portfolio.hu/uzlet/20241202/urprogramtol-a-nemzetkozi-terjeszkedesig-mutatjuk-a-4ig-terveit-727038
Valószínű jövőre jöhet még min. 1 nagyobb akvi, mert kötvényt akarnak kibocsátani.
793ft és 19milla
akgell hétfő, 14:17
Valaki világosítson már fel, hogy a 2026os választások mit befolyásolhatnak a cég müködésében. Én ezt eskü nem értem.
Az államnak nincsen és nem is lesz meghatározó tulajdonrésze egyik cégben sem.
Ergo nem igazán szólhatnak bele az üzletmenetbe.
Elvinni az előfizetéseket meg mi értelme lenne onnan, ahol tulajdonrészük is van és esetleg vissza is csurog majd vmi.
Milyen tényezők vannak még ezen kívül?
orbitalis hétfő, 11:50
Előzmény: #56010  Matulapapa
Alig több mint 13% a közkéz és ebben a Török is benne van (3% korul) ugyhogy nagy dobálózásra ne számíts. 
Matulapapa hétfő, 11:36
Előzmény: #56004  Stayerke
2025-ben még ne várj jelentős emelkedést. 2026-ban meg választások, disznóvágás is lehet, ki tudja? Utána esetleg lehet valami. Odébb van még az, addig tízszer megforgatom másban a pénzem. Utána - választás után, ha nem vágták le a malacot, mert valahogy kiröfögte magát a kés alól - lehet beszállok én is. Persze addigra a rizsest darabokra tépik majd a dühös befektetők:-)) Amikor a most még bizakodók is elfordulnak a papírtól, na akkor kell majd beszállni.
tomspice hétfő, 10:26
Előzmény: #56008  orbitalis
Várjuk a befektetőket.... Remélem, nem még 2 évig....
orbitalis hétfő, 10:13
Előzmény: #56007  rice2
szép csak most még kevés.
de azért egy 1000MRD-os céget 290-re árazni elég olcsó.  
rice2 szombat, 08:40
Előzmény: #56004  Stayerke

Szerintem lesznek majd mások is akik észreveszik, hogy a 4IG rendkívül nyomott árfolyamon mozog.
Cég is besegít és veszi a részvényeit. Ha jönnek az eredmények nagyot emelkedhet.
Kivárjuk :D
https://www.economx.hu/magyar-vallalatok/4ig-bevetel-ebidta-csucs-vodafone-one.800425.html
.
Az, hogy itt Econethez hasonlítják, az nagyon nevetséges. Ott csak B.Cs. trükkjei voltak és amikor EST lett elindult a csőd felé. Szegény Deltások még mindig ezt nyögik.
sprint53 szombat, 08:25
Előzmény: #56003  rice2
Ámen !
Stayerke
Stayerke szombat, 08:18
Előzmény: #56003  rice2
Mérsékelten türelmes befektetőként úgy értékelem, hogy ha lassan is, de haladunk a cél felé! Idén semmit nem emelkedett az árfolyam, de pont ebből kifolyólag a jövőre lejáró PMÁP kamatokat ide fogom betenni. Nem vagyok mohó, nincsenek túlzott hozamelvárásaim, 2025-ben harmad akkora emelkedéssel is elégedett lennék, mint amit idén az MTEL produkált! Bár meglepődnek , ha csak annyi lenne!
rice2 szombat, 07:52
Előzmény: #56000  bronz

Ez, hogy évek óta megy a nagy nyereség duma" 
Nem tudom honnét szeditek. Amikor megvették a Vodafont, már akkor mondták, hogy 2-3 év az átalakítás. Még 2 év sem tellett el!!!
Rheinmetallal a közös cég pedig 5 éves távlatban gondolkodik, ezt még Jászai nyilatkozta, hogy lassan tudják majd átvenni a Rheinmetall teljes informatikáját. Ezeket mondták. 
Nem ígértek 1 év alatt nagy nyereséget.
A nettó adósság 2023 1Qben még 861milliárd volt, most 830milliárd, tehát csökkent. 
(Közben fizetik a kamatokat is és cégeket is vesznek, tulajdont bővítenek)
Eladósodottság )hitel/ebitda) 2023 1Qben 18,7, most pedig "csak" 3,8!
Ezt ígérték, hogy csökkenni fog. 
Valószínű, hogy jönnek még majd akvik és vesznek fel még hitelt is.
Jövőre adókivezetés lesz és sok milliárd marad a cégnél + értékesítik a hálózat kisebbségi részét, amiből 200milliárdos bevétele lehet a cégnek. ONE megjelenése után már sokkal olcsóbb lesz a működés is, rengeteg pénzt spórolhat a cég.
Én régebben még 2025 3Qétől vártam a nyereséget, de mivel gyorsan haladnak az átalakításokkal, ezért már pár hónapja úgy gondolom, hogy a 2Qben komoly nyeresége lehet a cégnek.
Jászaiék szerint 2025 őszére 400 milliárdot meghaladó értékteremtés keletkezik a cégben!!!
Ezt várják. Nyilatkozta ő is és Fekete is és a jelentésben is szerepeltetik. Úgy tűnik nagyon biztosak benne.
bronz szombat, 05:00
Előzmény: #56001  Donqatto
Az csak úgy ott van és nyilván nem a cégnek, hanem a jótündérnek kell majd visszafizetnie. :)
Ugyanaz az önámítás megy, mint amikor anno a sokkal kisebb méretű Econet hízott anno rádióval, Szigettel, stb-vel.
Nagyon kísérteties a hasonlóság, ott (utólag visszanézve) nem győzték kiszivattyúzni a pénzt a cégből.
Itt másképp lesz, mert itt jót akar a PedoFidesz cég a részvényeseinek. :)
Donqatto
Donqatto szombat, 04:42
Előzmény: #55999  rice2
830 milliárd forint a hitel!!!
Csak írom 

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek